lauantai 5. syyskuuta 2015

Turussa

IMG_3604
IMG_3583
IMG_3624
IMG_3625
IMG_3637
IMG_3612
IMG_3655
IMG_3650

Täällä taas! En nytkään aikonut pitää mitään blogitaukoa, mutta koulun alku ja muut menot on vienyt kaiken ajan.. Syksyn kirjoituksiin oon yrittänyt kovasti lukea, ja ensi viikolla ne alkaakin sitten äikän tekstitaidon kokeella! Eilen mulla oli äidinkielen prelikoe, ja olin ihan yllättynyt että selvisin siitä alle viidessä tunnissa. :D Oon niin hidas kirjottamaan, että varsinkin tekstitaidossa menee yleensä paljon aikaa..

Pelottavaa kyllä miten nopeasti tää aika menee, kun ekoihin kirjotuksiin on enää alle viikko jäljellä! Kaksoistutkinnon alottaessani mietin, että kokeilen vuoden verran käydä lukiota samaan aikaan ja keskeytän sen, jos tuntuu liian rankalta. No, nyt on pian kolme vuotta sitä käyty ja vaikka välillä on ollut vähän vaikeaa ja paljon sovittelemista amiksen kanssa, niin olen silti onnellinen että valitsin kaksoistutkinnon. :) Nyt pitäisi vain jaksaa tää viimeinen vuosi viedä kunnialla loppuun!

Tulipa tästä nyt koulupainotteinen postaus.. Nytkin mun pitäisi olla tuolla nenä kiinni yhteiskuntaopin kirjassa, mutta olen tänään tehnyt vaan kaikkea muuta, esim. siivonnut, laittanut ruokaa ja tullut kirjottamaan tätä postausta. :D Mutta joo, kuvista vielä sen verran, että ne on Turusta yhdeltä viikonlopulta, kun käytiin siellä vähän pyörimässä. :) Ja nuo Minetin jäätelöt on muuten parhaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti